Kurt Skottenborg

Vi gør din bolig lettere at sælge!

Vi gør din bolig lettere at sælge!

Kurt Skottenborg

Salgsoptimering af boliger

Salgsoptimering af boliger er et tilbud til alle, som går med en ide om, at de gerne vil sælge deres hus.

Da vi i sin tid startede, arbejdede vi hovedsageligt med de boliger, der havde været til salg gennem længere tid, men som af en eller anden grund, ikke var blevet solgt.
I dag er der mindst lige så mange, der vælger at få gennemført et tjek af huset, inden de sætter det til salg. De vil gerne have, at det står stærkere og kan sælges hurtigt. Flere og flere har også fået øjnene op for, at det man ofrer på huset ofte tjenes hjem igen, hvorimod det man gør, efter det er sat til salg, er mere eller mindre tabt.
Samtidig vælger rigtig mange også, at de selv vil stå for salget og spare mæglersalæret.

Ved en salgsoptimering af din bolig
undersøger vi:

  • Hvordan huset ser ud fra vejen?
  • Hvordan husets stand er indvendig/udvendig?
  • Hvordan haven ser ud?

Ved de huse, som har været til salg igennem længere tid, drøftes det, hvor mange der har været og se på boligen, og om disse personer har haft kommentarer til boligen. Disse kommentarer kombineres med observeringerne, og herefter udarbejdes en rapport med forslag til forbedringer, som kan fremme slagsprocessen.

Det vigtigste parameter for at få huset solgt, er, at der kommer interesserede købere, som kan se sig selv i boligen og omgivelserne.

SKOTTENBORG samarbejder også med ejendomsmæglere over hele landet, men vi er en fuldstændig uafhængige partner. Du bestemmer selv, om du vælger en ejendomsmægler, eller om du selv vælger at stå for salget.

Skottenborg har landsdækkende service og kommer rundt I HELE DANMARK!

Før/efter

Salgsoptimering af boliger
Salgsoptimering af boliger